Skip to content

На три знаки Зодіаку чекають несподівані подарунки у жовтні: кому пощастить

Ксенія Куземко

Три знаки Зодіаку чекають на несподівані подарунки у жовтні: кому пощастить

Астрологи назвали 3 знаки зодіаку, яким пощастить у жовтні. Йдеться про Раків, Водоліїв та Терезів, передає кореспондент «Наше місто» з посиланням на УНІАН.

Рак

Люди, народжені під цим знаком, матимуть у жовтні кілька приємних сюрпризів. Експерти кажуть, що цього місяця ви зможете відпочити, насолодитися природою, провести час із близькими та навіть зірвати куш. Вам рекомендується придбати лотерейний квиток, він може бути дуже вдалим.

Терези

Вже в другому місяці осені Терези можуть отримати вигідну пропозицію, яка відкриє перед ними нові горизонти. Ймовірно, воно буде пов’язане із роботою. Початок може запропонувати вам новий проект. Так ви зможете не тільки здобути славу та гроші, але й задоволення, так би мовити, потішить своє его. Також ви можете наважитися на шлюб.

Водолій

У жовтні Водолії організують свій графік так, щоб нарешті увійдуть до зони комфорту. Намагайтеся зробити так, щоб ви отримували пасивний дохід. Так ви зможете і отримувати хороші гроші, і зайнятися особистим життям. Більше часу проводьте на свіжому повітрі. Цього місяця ви можете зустріти не лише нових друзів, а й свою долю.

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: