Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 13 травня

Куди піти у Дніпрі 13 травня

Сьогодні, 13 травня, Всесвітній день кульбаби. Віряни вшановують пам’ять мученика Олександра. До Нового року залишилося 232 дні. 13 травня 2024 року — понеділок. 810-й день війни в Україні. Куди піти сьогодні у Дніпрі – дізнавались журналісти “Нашого Міста”

«Будинок “Слово”. Нескінченний роман»: спеціальний показ фільму у Дніпрі

Окрім фільму, що переповідає вам трагічну історію українських митців у 1930-х роках, ви також маєте змогу поспілкуватися із творцями фільму! Після перегляду стрічки, виконавець головної ролі В’ячеслав Довженко та продюсер Олег Щербина радо відповідатимуть на питання глядачів.

Де і коли: 18:00, ТРЦ Apollo (вул. Незалежності (колишня Титова), 36), кінотеатр «Планета кіно».

Королівство планети мавп

Режисер Вес Болл вдихає нове життя в епічну франшизу, події якої розгортаються через кілька поколінь після правління Цезаря. Мавпи – домінуючий вид, який гармонійно співіснує, а люди приречені на життя в тіні. Поки новий тиранічний мавпячий вождь будує свою імперію, одна молода мавпа вирушає у виснажливу подорож. Ця мандрівка змусить поставити під сумнів усе, що вона знала про минуле, і зробити вибір, який визначить майбутнє як мавп, так і людей.

Де і коли: в усіх кінотеатрах Дніпра

Комедія “Наші Кайдаші”

Спіймайте можливість побачити її та Кайдашей у сучасній і неймовірній виставі, яка така близька кожному українцю. Адже вона про нас. Про усіх нас. З усмішкою, нашим гумором і Великим Коханням! Бо усе є Любов! Зірковий склад історії, яку ми усі любимо і, напевно, знаємо, або чули про неї. Продюсер – Олійник Є.І. Режисер, автор п’єси – Олійник Є.В.

Де і коли: 18:00, Драміком просп. Дмитра Яворницького, 97, 200-1800 грн

Виставка «Ріка кричала, вила, як поранений звір»

Куди піти у Дніпрі 13 травня - Наше Місто

Проєкт був створений в рамках 5-ї Київської бієнале та вперше представлений в Довженко-Центрі (Київ).

«Нова ітерація символізує подальше життя проєкту та його переміщення вниз по течії Дніпра, в місто, здавна повʼязане з темою річки. Неподалік починаються пороги, які затопило Дніпровське водосховище. Тут жив і працював один з героїв нашої виставки історик Дмитро Яворницький, керівник Дніпробудівської археологічної експедиції та творець україноцентричного козацького образу міста. Як жодна поїздка на будівництво Дніпрогесу у 20-30-ті роки XX століття не оминала Катеринослав-Дніпропетровськ, так і ми не могли оминути нагоди запропонувати нашу оповідь на огляд сучасній дніпровській публіці», — розповідають куратори виставки.

Назва виставки — цитата з роману «Без ґрунту» письменника, що народився у Дніпрі, В. Домонтовича: «Ми стояли на березі і слухали рев збентеженої ріки. Ріка кричала, вила, як поранений звір. З рани кошлатого звіра текла блакитна кров».

В рамках експозиції зібрані роботи режисерів минулого століття — Олександра Довженка, Михаїла Кауфмана, Акселя Лундіна, Дзиґи Вертова, Івана Кавалерідзе, Леоніда Осики, Юлії Солнцевої, Арнольда Кордюма та Євгена Макарова, а також сучасних діячів — Миколи Базаркіна, Олексія Податя, Яреми Малащука та Романа Хімея.

Побачити виставку можна буде до 30 червня. Вхід вільний.

Виставка у Дніпрі створена у співпраці ГО Культура Медіальна, Національного центра Олександра Довженка та Центру візуальної культури, за фінансової підтримки Данського культурного інституту та New Democracy Fund.

Де і коли: у Центрі сучасної культури, Крутогірний узвіз, 21, вхід вільний

Мафія з KAVA

Куди піти у Дніпрі 13 травня - Наше Місто

Мафія з KAVA Дніпро – це психологічна гра з детективним сюжетом – це цікаво, весело, натхненно! 

Граємо кожні вівторок, четвер, п’ятницю, суботу та неділю по вечорах + займаємося організацією корпоративних ігор до 200 осіб під ключ в будь-який день і будь-якому місці, читайте нижче. Якщо Ви коли-небудь чули про мафію або є її прихильником, це Ваш хороший шанс поринути в атмосферу справжньої гри! Вільний стиль, легка і дружня атмосфера, професійний фотограф і компетентний, харизматичний ведучий, зроблять все, щоб Ваш вечір пройшов незабутньо. Також проводимо виїзні корпоративні ігри в мафію в будь-якому місці і в будь-який час.


Де і коли: у Клубі активного відпочинку, пл. Троїцька, 3, 16:00, 300 грн

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: