Skip to content

«Холостяк» повертається: хто став головним героєм 13 сезону

«Холостяк» повертається: хто став головним героєм 13 сезону

Одне з найбільш очікуваних реаліті-шоу “Холостяк” нарешті повертається на екрани. Стало відомо, хто стане головним героєм, за якого змагатимуться українські жінки, – пише «Наше Місто» з посиланням на новину СТБ в Instagram.

Головним героєм романтичного реаліті-шоу у 13 сезоні стане Олександр Терен – військовий, ветеран, громадський діяч, автор книги «Історія впертого чоловіка» та учасник національної збірної Invictus Games. І вже скоро українки будуть змагатися за прихильність нового «Холостяка»

«Холостяк» повертається: хто став головним героєм 13 сезону

Протягом двох років глядачі запитували, чи повернеться на екрани програма «Холостяк». Тож цю подію нарешті анонсувати у соцмережах каналу.

«Два роки ми отримували запитання, чи повернеться на СТБ “Холостяк”. І чесно відповідали, що це станеться тоді, коли у нас буде справжній герой нашого часу. Адже головний Холостяк країни – це не просто успішний чоловік, готовий будувати стосунки. Це завжди той, кого українські жінки готові назвати ідеальним для себе. Сьогодні ідеальний чоловік в очах українок – це захисник, поруч з яким почуваєшся у безпеці», – пишуть на сторінці СТБ.

Зараз Олександру 28 років і він уже встиг досягти багато чого в своєму житті. Особливо вражає той факт, що 24 лютого 2022 року він вирішив добровільно стати на захист України. Хлопець швидко піднявся на посаду командира взводу 49-го окремого стрілецького батальйону «Карпатська Січ», там й отримав позивний «Терен».

Захисник активно брав участь у жорстоких боях за Харківщину, де й досі щодня відбуваються ракетні атаки та обстріли.

В боях мужньому воїну йому довелося втратити обидві кінцівки, пройти через процедуру протезування та складну реабілітацію. Але ні одне з цих випробувань не змогло зупинити Олександра у досягненні своїх цілей. У нього є безмежна любов до України та до життя.

«З Олександром ми познайомилися ще минулого літа під час зйомки проєкту “Нескорені”. Спочатку на знімальний майданчик зайшла його харизма, а потім уже і сам Сашко. Його впевненість, самоіронія, почуття гумору закохують з першого погляду. Побачивши торік реакцію дівчат на Сашка, зрозуміли – ось наш кандидат на нового Холостяка», – кажуть автори реаліті.

Нагадаємо, раніше ми писали: Заново вчиться ходити: історія поліцейського з Нікопольщини, який вижив після удару дроном.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: