Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У бібліотеці Дніпра з’явилась безкоштовна кімната з цікавими іграми

9  травня у Центральній міській бібліотеці (вул. Воскресенська, 23)  відбулося   відкриття проєкту «Ігротека “DniproGame”. Різноманітні ігри було придбано за кошти гранту від благодійного фонду “Українська освітня фундація”.

В нас вже існував подібний простір, але ігор там було небагато, до того ж вони здебільшого вже застарілі, – розповіла журналісту «Нашого міста» Юлія Бардукова, директор комунального закладу культури “Дніпровські міські публічні бібліотеки” Дніпровської міської ради. – А тепер з’явилось багато цікавих ігор, які пов’язані з культурою та історією України. В ідеалі ми хочемо ще більше розширити простір та створити повноцінну бібліотеку з іграми подібно тієї, яка є в Києві.

Серед 36 настільних ігор кожен може знайти щось для себе, незалежно від віку, інтересів або вмінь. Це не просто розвага, але й чудова можливість провести час зі своїми друзями та близькими. Тут можна знайти як сучасні варіації відомого багатьом поколінням «Ерудиту», так і такі ігри як «Аліса в країні чудес», «Мандруй та малюй», «Шевченко питає», «Моє місто».

 Відвідати просторову кімнату № 410 на четвертому поверсі бібліотеки, де розташована «Ігротека “DniproGame”, можна кожного дня, крім понеділка, з 10.00 до 18.00.

Фото автора.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Дніпрі відкрилась виставка родини Чернявських.

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Новини Культури Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: