Skip to content

Сапер з Дніпра після втрати ноги повернувся на фронт і знову знешкоджує міни

Супрун Юлія

сапер з Дніпра повернувся на фронт після втрати ноги

Сержант Чорнозем, сапер 128-ї окремої бригади Сил територіальної оборони з Дніпра, повернувся до ЗСУ після тяжкого поранення та восьми місяців відновлення. На війні він втратив ногу, заново вчився ходити та не здався. Зараз він знову знешкоджує міни та рятує життя побратимів. Про це пише “Наше місто”.

сапер втратив ногу та повернувся на фронт

Під час виконання бойового завдання Чорнозем через перевтому (дві доби без сну) втратив концентрацію та наступив на протипіхотну міну. 

Побратими думали, що Чорнозем вже не повернеться, але він вперто вчився ходити заново, а завдяки сучасному протезу з Данії може тепер навіть і пробігтися. Все це, щоб повернутися у свій підрозділ, – йдеться у повідомленні 128-ї окремої бригади Сил тероборони.

Побратими кажуть, що Чорнозем не лише крутий військовий фахівець. Він виконує бойові завдання та навіть ганяє на авто. 

сапер втратив ногу та повернувся на фронт

Вдома на нього чекає родина, власна СТО та друзі-музиканти, з якими він грає на бас-гітарі.

Треба їм ще трохи почекати. Якщо російська орда піде далі, родині доведеться їхати, а СТО і гурти не матимуть сенсу. Тому я знову тут, у своєму батальйоні, – каже Чорнозем.

Справжнє ім’я Чорнозема – Андрій, але це – у цивільному житті. Він завжди тримає при собі гітара, бо вважає, що навіть у найтемніші часи музика рятує.

Нагадаємо, раніше ми писали, по 88-річного чоловіка, який щоб не отримувати російський паспорт пішки вийшов з окупації та знайшов прихисток у Дніпрі.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: