Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Що купити на випадок відключення світла: список корисних речей

Супрун Юлія

що купити на випадок відключення світла

На випадок раптових відключень світла українцям рекомендують заздалегідь купити деякі речі в свій будинок. Ці предмети допоможуть простіше пережити кілька годин без електрики, пише “Наше місто”.

Список корисних речей

  • Ліхтарик на голову – дуже корисний лайфхак. Він допоможе вам освітити приміщення та не загубитись. Вони бувають на змінних батарейках та аккумуляторах, які можна заряджати від павербанку. Ціна стартує від 50 гривень.
  • Павербанк, який може захистити від перепадів в електромережі. Всі стрибки напруги цей прилад візьме на себе, а пристрій залишиться справним. Вартість – від 500 гривень.
  • Портативна газова плита. Вона нагріє воду да допоможе приготувати смачну вечерю. Її вартість стартує від 300 гривень.
  • Віртуальну сім-карту. Можливість підключення до неї з’явилася у багатьох додатках онлайн банків. Це актуально, коли основна карта не ловить зв’язок. Завдяки е-сім можна швидко перемкнутися до іншого провайдера. Що забезпечить вам покриття. 
  • Портативна електростанція. Вона найдорожча та найефективніша в нашому рейтингу. Її ціна стартує від 7 тисяч гривень в залежності від потужності моделі. Ця крихітка зможе освітлити все приміщення та повернути до життя аккумулятори на всіх ваших девайсах.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у суботу вранці ворожі ракети пошкодили енергетичні об’єкти на Дніпропетровщині. 





Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: