Skip to content

ОФІЦІЙНО Ворожі ракети пошкодили енергетичні об’єкти на Дніпропетровщині 

Супрун Юлія

атака на Нікополь

Вранці суботи, 27 квітня, Дніпропетровщина пережила чергову масовану ракетну атаку. Сили ППО знищили 13 ракет – у Дніпровському, Криворізькому і Павлоградському районах. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на інформацію від Дніпровської ОВА.

Та, на жаль, без наслідків не минулося. У Дніпровському та Криворізькому районах пошкоджені енергетичні об’єкти. Сталося кілька займань.  Поранений 39-річний чоловік. Його госпіталізували в стані середньої тяжкості.  Є перебої з водопостачанням на Криворіжжі, – йдеться у повідомленні голови Дніпровської ОВА Сергія Лисака. 

Ввечері 26 квітня та вночі ворог атакував Нікопольщину. Тричі обстріляв район з артилерії та чотири рази вдарив БпЛА. 

Найбільше дісталося самому  Нікополю. Постраждала 82-річна жінка. Оговтуватися буде вдома. Пошкоджені 7 п’ятиповерхівок, ринок, понад 10 магазинів, адмінбудівля, салон краси, – додає Лисак.

За його словами гучно було й у Червоногригорівській та Марганецькій громадах. В останній побите авто. Обстеження уражених територій триває. 

Через обстріли Марганецької громади, які сталися напередодні, без електропостачання залишилося 2 села. Це 600 абонентів. Фахівці лагодять мережі.

атака на Нікополь

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі пролунали вибухи.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: