Skip to content

У Дніпрі передчасно пішла з життя відома лікарка та педагогиня

У Дніпрі передчасно пішла з життя відома лікарка та педагогиня - Наше Місто

У Дніпрі пішла з життя доцентка кафедри онкології і медичної радіології ДДМУ Наталія Чередниченко. Трагічну новину повідомили на фейсбук-сторінці Дніпровського державного медичного університету.

Наталія Олексіївна Чередниченко була кандидаткою медичних наук, доценткою кафедри онкології і медичної радіології, лікаркою вищої кваліфікаційної категорії з променевої діагностики. Також вона – член асоціації радіологів України, Європейської асоціації радіологів (ESR), асоціації рентгенологів України.

Наталія Олексіївна працювала на кафедрі онкології і медичної радіології ДДМУ з 2016 року, відповідала за радіаційну безпеку та радіаційний контроль, лікувальну та наукову роботу кафедри.

26 лютого 2020 року жінка захистила кандидатську дисертацію. А 1 лютого 2022 року Наталії Олексіївні присвоїли вчене звання доцента.

«Наталія Олексіївна неймовірно любила життя, користувалася повагою колег, студентів та пацієнтів, самовіддано й багато працювала як лікар і педагог», – йдеться у повідомленні.

Серце талановитої лікарки та чудової педагогині перестало битися 7 травня.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, колегам, учням. Світла пам’ять.

Фото: фейсбук-сторінка Дніпровського державного медичного університету.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі пішов з життя почесний доктор фізико-математичних наук ДНУ, заслужений діяч науки і техніки України, Герой України Володимир Шевченко.

Категорія: Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: