Skip to content

Захищав країну з перших днів війни: на Донецькому напрямку загинув Герой з Кам’янського

Захищав країну з перших днів війни: на Донецькому напрямку загинув Герой з Кам’янського - Наше Місто

Війна забирає найкращих українців, патріотів своєї держави, які стоять на захисті нашої країни та борються за її мирне майбутнє. У Кам’янській міській раді повідомили трагічну новину – на війні загинув Максим Ніколаєв, – пише «Наше Місто».

29 квітня, захищаючи Україну від окупантів поблизу Очеретиного, що на Донеччині, загинув мужній воїн, молодший лейтенант Максим Ніколаєв.

Максим народився у тодішньому Дніпродзержинську. Після закінчення школи він пішов навчатися у Дніпродзержинський державний технічний університет. Упродовж 2017-2018 років проходив строкову військову службу. А далі тривалий час працював на ТОВ «Український трубний завод».

Мирне та спокійне життя закінчилося, коли розпочалося повномасштабне вторгнення росії в Україну. У березні 2022 року Максим став на захист Батьківщини.

У чоловіка залишилися дружина, батьки та сестра.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Панахида за загиблим відбудеться 9 травня об 1️1:00 в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ (вул.Сергія Слісаренка, 34).  Поховають воїна о 1️2:00 на Алеї Героїв кладовища по вулиці Весняній.

Фото: телеграм-канал Андрія Білоусова.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на війні загинув звільнений з полону Герой Назарій Гринцевич на псевдо «Грінка». Він був наймолодшим оборонцем Азовсталі – у березні цього року йому виповнився лише 21 рік.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: