Skip to content

«Мішлен» ще попереду: шеф-кухар відомих ресторанів Дніпра годує тероборонців (Фото)

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Шеф-кухар годує тероборонців

З початком повномасштабного вторгнення рф взяти до рук зброю довелось не тільки професійним військовим. Люди різних професій об’єднались задля того, щоб дати відсіч ворогу. Серед них і Сергій – шеф-кухар відомих закладів Дніпра та Львова. Він міг би продовжувати успішну кар’єру, проте вирішив, що його місце серед захисників. Історія Сергія розповіли в Окремій бригаді територіальної оборони м. Дніпра, пише “Наше місто”.

Сергій каже, що у роботі завжди надихався французьким кухарем Полем Бокюзом, який став “Найкращим кухарем Франції”, потім “Шеф-кухарем століття”, а ресторан Бокюза отримав три мішленівських зірки. Саме тому вирішив щороку змінювати навіть найкращі ресторани, щоб підвищувати майстерність і отримувати новий досвід.

Кар’єра була успішною. Та коли почалося повномасштабне вторгнення російської федерації Сергій покинув роботу і пішов добровольцем до ТрО. Він міг би продовжувати кар’єру у цивільному житті, бо є батьком трьох дітей, але вирішив, що його місце серед захисників країни, як зробив і його взірець, Поль Бокюз.

Сергій каже, що його найбільша мрія – повернутися до родини, заради захисту якої півтора роки тому він і пішов в тероборону.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: