Skip to content

Дніпро доправив на фронт РЕБи та понад 300 FPV-дронів і мавіків на понад 10 млн грн

Дніпро доправив на фронт РЕБи та понад 300 FPV-дронів і мавіків на понад 10 млн грн

Дніпро продовжує системно забезпечувати українських захисників необхідною технікою. Цього разу на фронт бійцям передано РЕБи, а також понад 300 FPV-дронів і мавіків. Загальна сума допомоги від дніпрян перевищила 10 мільйонів гривень. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Військовослужбовець Іван зазначив, що вони отримали допомогу від міста. За його словами, сучасна війна більше залежить не від артилерії, а саме від FPV-дронів, які зажди необхідними.

«Отримали ударні FPV. Сьогодні війна не артилерії, а FPV-дронів. Вони як витратний матеріал. Завжди потрібні і ніколи забагато не буває. З одним FPV-дроном можна потрапити у ворожий бліндаж або знищити ворожу техніку. Постійно отримуємо потрібну допомогу від дніпрян. Вдячні за це дуже!» — сказав військовослужбовець Іван.

Дніпро доправив на фронт РЕБи та понад 300 FPV-дронів і мавіків на понад 10 млн грн

Підрозділ військового Юрія також отримав засоби радіоелектронної боротьби.

«РЕБи допомагатимуть нам у боротьбі з ворожими дронами. Вони глушать сигнал управління дрона. Їх багато зараз залітає у місця виконання завдань. Тому нам потрібно протидіяти».

За словами секретаря міської ради Олександра Санжари, уся допомога передана підрозділам Сил оборони.

«Цього разу надали велику партію техніки. Це обладнання допоможе у нищенні ворога та збереженні життів наших захисників. Дніпро продовжує системно допомагати оборонцям», — підкреслив Олександр Санжара.

Фото: прес-служба міськради.

Нагадаємо, раніше ми писали: Чергова допомога захисникам від Дніпра: на фронт поїхали два універсальні РЕБи.

Читайте також: “Якщо повернути час назад, я б все одно пішов служити” – історія пари з Дніпра, фото якої стало вірусним.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: