Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ “Якщо повернути час назад, я б все одно пішов служити” – історія пари з Дніпра, фото якої стало вірусним

Дарина Сухоніс

Цю випадкову світлину зробила журналістка холдингу «Наше МІсто» Дарина Сухоніс. І знімок став вірусним – його постили телеграм-пабліки та просто люди у соцмережах.

Але після того, як знімок на свої сторінці опублікував міський голова Борис Філатов, закохана пара та шпіц бувально стали символом. Тисячі репостів та коментарів. І через два дні дівчина з фотографії знайшла журналістку і написала їй. Сьогодні всі учасники цієї історії зустрілись наживо. Настя, Дем’ян та Каспік, які стали символом любові та незламності для багатьох, хто бачив це фото.

“Було дуже незвично побачити себе в усіх телеграм-каналах, потім родичі нам надіслали публікацію міського голови, де була авторка фото і я їй написала”, – розповідає Настя.

“Я не переповідатиму тут історію цих людей. Вам достатньо знати, що це просто гідний приклад людських стосунків. Вона – розумниця та красуня. Він – Герой, котрому є на кого покластися у житті. І собака у них дуже товариський. Вкрав моє серце із перших секунд нашого знайомства”, – так прокоментував зустріч міський голова Борис Філатов.

“Для мене це був просто емоційний момент, коли я їх побачила Захотілось зробити фото, бо це просто любов! І для нас честь записати інтерв’ю першими!” – наголосила Дарина.

А потім було поранненя. І ампутація. Дем’ян наголошує, що саме підтримка дружини і близьких допомогли йому. А вона в реанімації встигла забігти і сказати “Ми все подолаємо, я поруч!”.

“Якщо б повернути час назад, я б всеодно пішов служити”…. каже Дем’ян.

Фото: Олексій Зубенко.

Категорія: Відео, Війна, Інтерв'ю, Новини Дніпра

Позначки: , , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: