Skip to content

Відомий актор з Дніпра через 10 років вдруге одружився з колишньою дружиною

Український актор театру та кіно Олексій Суровцев, який родом з Дніпра, вдруге одружився з ексдружиною — чемпіонкою України з еротичного танцю Ксенією Суровцевою. Чому пара після декількох років розлучення одружилася знову, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на допис нареченого у соцмережах.

Актор, учасник «Танців з зірками», а нині волонтер, якого називають «Бородата котомамуля» Олексій Суровцев про повторне одруження пише так: «Минуле весілля було 10 років тому. Ми були на 10 років молодшими, але і на 10 років дурнішими, тому і не змогли зберегти те, що будували разом».

Приблизно 2 роки Олексій та Ксенія жили нарізно: «У нас була відпустка від стосунків». А вже після повномасштабного вторгнення стало відомо про те, що пара знову разом. «Зараз все інакше: інші цінності, інші почуття, інші цілі. Точніше вони не інші, а просто більш дорослі, більш глибокі і вагомі».

Весілля пройшло в колі найближчих. Олексій у своєму Фейсбуці пише: «Щодо весілля, то це те, що нам обом було дуже потрібно. Влаштувати для себе невеличке свято, знову відчути це хвилювання».

Найближчі декілька днів після одруження пара планує відпочити, а далі — робота: «Знову рятувати тваринок, знову боротися за їх життя, не спати ночами і присвячувати кожну хвилину своїй улюбленій справі».

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення Олексій Суровцев активно займається волонтерством, створив притулок для тварин «Бородата котомамуля» та продовжує рятувати покинутих домашніх улюбленців.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Новини Культури Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: