Skip to content

Назавжди залишиться 25 років: на Донецькому напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини

Назавжди залишиться 25 років: на Донецькому напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини

Дніпропетровщину облетіла трагічна звістка – на війні загинув хоробрий захисник, справжній патріот своєї держави Богдан Ленда. Цю жахливу новину повідомили у Фейсбуці Синельникове – Моє місто, – пише «Наше Місто».

Життя військового обірвалося поблизу населеного пункту Водяне, що на Донеччині. Богдан вважався безвісти зниклим з 12 жовтня 2023 року. Але, на жаль, після довгих пошуків і сподівань, інформація про загибель Богдана підтвердилася.

У шкільні роки Богдан навчався у школі №7. Після закінчення навчання вирішив працювати на залізниці. Чоловік був слюсарем із ремонту рухомого складу на одному з підприємств «Придніпровки».

Разом зі своєю коханою молодий чоловік планував весілля. Але широкомасштабна війна змінила усі плани. Вже 14 березня 2022 року Богдан сам пішов до військкомату і став на захист нашої країни.

Чоловікові було лише 25 років. Через чотири дні після його зникнення Богдану мало б виповнитися 26.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Фото: Фейсбук-сторінка «Синельникове – Моє місто».

Нагадаємо, раніше ми писали, що на війні загинув сержант Сергій Брижатий з Кам’янського. У нього залишилися дружина, син, дві доньки та мати.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: