Skip to content

У Дніпропетровській області шериф допоміг військовому оригінально зробити пропозицію коханій

У Дніпропетровській області шериф допоміг військовому оригінально зробити пропозицію коханій

Військовий оригінально освідчився своїй коханій. У цьому йому допоміг шериф Дніпропетровщини,- пише «Наше Місто» з посиланням на Фейсбук-сторінку Поліцейські офіцери громад у Дніпропетровській області.

Військовослужбовець ЗСУ Денис звернувся до місцевого шерифа з незвичайним проханням: він хотів зробити пропозицію руки та серця своїй коханій дівчині Людмилі, яка саме святкувала день народження.

Денис, бажаючи зробити пропозицію Людмилі, звернувся за допомогою до поліцейського Олександра Маловика. Шериф, охоче погодившись, приїхав до будинку Людмили під приводом необхідності підписання документів. Коли ж дівчина вийшла, Олександр вручив їй «протокол», який Денис заздалегідь підготував для цього урочистого моменту. У ньому Денис щиро та емоційно описав всі найважливіші моменти їхнього спільного життя та щирі почуття до коханої.

Зачарована щирими словами Людмили, раптом вона почула освідчення від Дениса. З трепетним хвилюванням він попросив її стати його дружиною. Серця присутніх переповнив емоційне хвилювання, адже всі з нетерпінням чекали на її відповідь. І ось, з сяючою посмішкою та сльозами радості на очах, Людмила вимовила «так».

«Це був неймовірно зворушливий момент, який назавжди залишиться в нашій пам’яті. Вітаємо цю чудову пару з важливим кроком у їхньому житті! Нехай їхнє спільне майбутнє буде сповнене щастя, кохання та незабутніх моментів», – йдеться у дописі.

Фото: фейсбук-сторінка Поліцейські офіцери громад у Дніпропетровській області.

Нагадаємо, раніше ми писали: Жінки та котики: у Дніпрі розмальовують захисні споруди   довкола кам’яних баб.

Читайте також: Поліцейський з Дніпра врятував собаку з-під обстрілів на Херсонщині та забрав до себе.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: