Skip to content

Поліцейський з Дніпра врятував собаку з-під обстрілів на Херсонщині та забрав до себе

Поліцейський з Дніпра врятував собаку з-під обстрілів на Херсонщині та забрав до себе

У Національній поліції України розповіли історію поліцейського з Дніпра, який врятував собаку та забрав у свою родину. Про це повідомляє сайт «Наше Місто».

Пес, на ім’я Брут, породи «курцхаар», мешкав на території деокупованої Херсонщини. Він сам знаходився у зруйнованому будинку. Зазначається, що собака мав контузію через постійні вибухи навколо.

«Пес знаходився в покинутому та зруйнованому будинку. Від постійних вибухів собака був травмований та мав контузію», – повідомляється у дописі.

На той час правоохоронець Олександр Калич з Дніпра ніс службу у складі зведеного загону поліції на деокупованій Херсонщині. Тож, знайшовши песика у 2022 році, чоловік намагався допомогти та повернути його у родину. Але, на жаль, пошук власників не дав результату, тож поліцейський вирішив забрати чотирилапого у свою родину. Саме він і дав нове ім’я улюбленцю.

Тепер врятований з-під обстрілів Брут живе вдома у поліцейського, чудово почувається та ні на крок не відходить від власника. Окрім того, собака завжди оберігає родину та попереджає її про небезпеку

Нагадаємо, раніше ми писали про Дніпровський притулок, який прихистив котів, врятованих військовими з фронту.

Читайте також: Життя врятували собаки: у передмісті Дніпра ворожа ракета зрівняла з землею дім волонтерки.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: