Skip to content

Бабця вижила після 11 ударів ножем (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%bd%d0%be%d0%b6217-річний житель села Миколаївка завдав бабусі близько 11 ударів ножем у груди та спину. Коли жінка знепритомніла, від забрав з будинку мобільний телефон, телевізійний тюнер та 200 гривень.

Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

12 жовтня о 22:30 зловмисник розбив вікно та забрався всередину оселі. Коли йому назустріч вибігла власниця, нападник почав погрожувати їй ножем та вимагати гроші. Жінка почала опиратися. Проте хлопця це не зупинило – він напав на беззахисну пенсіонерку та завдав їй близько 11 ударів ножем у груди та спину. Побачивши, що жінка знепритомніла, нападник забрав з будинку гроші та цінні речі й залишив місце злочину. Під ранок постраждала прийшла до тями, проте ні до поліції, ні до медиків за допомогою не зверталася.

%d0%bd%d0%be%d0%b6

Лише соціальна працівниця, яка прийшла цього дня після обіду виявила поранену пенсіонерку. Вона і повідомила про скоєне до поліції та викликала швидку допомогу. Наразі потерпіла знаходиться у лікарні.

Завдяки проведеним заходам петропавлівські поліцейські встановили підозрюваного у розбійному нападі на односельчанку. Ним виявився 17-річний житель цього ж села. Хлопець ніде не працює та не навчається. Частину викраденого – мобільний телефон та тюнер у нього вилучено. Також вилучено знаряддя злочину – кухонний ніж. Зловмисника затримано, йомувручено письмове повідомлення про підозру і обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

%d0%bd%d0%be%d0%b63

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій), що карається позбавленням волі строком до 12 років з конфіскацією майна.

 

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: