Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Перевтілення 12 кварталу у Дніпрі: як виглядають будинки після тепломодернізації

Михайло Чернов

В Дніпрі триває модернізація низки багатоквартирних будинків, зокрема –  на 12-му кварталі. Завдяки зусиллям міської влади оновлюються як будинки комунальної власності, так і будівлі, в яких створені ОСББ, повідомляє «Наше Місто».

Загалом міські служби відремонтують та утеплять низку будинків на цій локації, зокрема – за адресами: вул.Квартальна, 35, Інженерна, 8, 6, 4А, 4, 3, 2, 1,  просп. Б.Хмельницького, 113 та  119.

Відремонтовані будинки на 12-му кварталі  виглядатимуть яскраво та затишно: фото попередніх результатів робіт показав депутат міської ради Євген Кривошеєв, який представляє інтереси в т.ч. мешканців цього мікрорайону. 

Нагадаємо, масштабне оновлення будинків в Дніпрі триває завдяки зусиллям міської влади на чолі з Борисом Філатовим із зарубіжними партнерами. Проекти тепломодернізації будинків в Дніпрі були розроблені ще до війни. На щастя, втілити їх в життя міські служби змогли зараз за ресурсної підтримки зарубіжних партнерів.

«Встигнемо в будь-якому випадку до початку опалювального сезону. Це дуже важливо для людей… Ці заходи під час повномасштабної війни також знижують навантаження на енергосистему. Тож ми і далі працюватимемо в цьому напрямку», – підкреслив Борис Філатов, міський голова Дніпра, який особисто перевірив перебіг робіт з тепломодернізації житлових будинків на одній з локацій.

Тепломодернізацію будівель виконують комплексно. Зокрема, фахівці утеплюють фасади, а також за потреби якісно ремонтують покрівлю. Таке оновлення дозволяє краще зберігати тепло всередині будівель.Тож в холодну пору року температура в квартирах стане вищою на кілька градусів, підвищиться комфорт для мешканців. А власне будинки матимуть гарний та охайний вигляд.

Читайте також: у Дніпрі утеплять будинок на пр.Слобожанському, 105 і капітально відремонтують дах

Категорія: Влада, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: