Skip to content

У Дніпрі утеплять будинок на пр. Слобожанському, 105 і капітально відремонтують дах

У Дніпрі утеплять і капітально відремонтують дах будинку на пр. Слобожанському, 105 - Наше Місто

Чудова новина для мешканців будинку на Слобожанському, 105! Цей п’ятиповерховий будинок, побудований майже півстоліття тому, цього року буде повністю утеплено та капітально відремонтовано дах, повідомляє «Наше Місто» з посиланням на депутата міськради Дніпра Сергія Пустового.

“Це черговий будинок, де реалізується міський проєкт з енергозбереження із залученням коштів європейських партнерів”, – сказав він.

Під час зустрічі з мешканцями будинку представники підрядників детально розповіли про майбутні роботи та відповіли на всі запитання щодо застосованих матеріалів та технологій.

У Дніпрі утеплять і капітально відремонтують дах будинку на пр. Слобожанському, 105 - Наше Місто

Важливо, що утеплення буде виконано з мінеральної вати, яка не горить.

Будівля отримає енергоефективний “термос”, який взимку буде тримати тепло, а влітку – прохолоду. Завдяки цьому мешканці зможуть економити на опаленні та кондиціонуванні.

Економічний ефект від утеплення буде відчутний вже цієї зими, а наступного літа люди зможуть рідше вмикати кондиціонери.

У Дніпрі утеплять і капітально відремонтують дах будинку на пр. Слобожанському, 105 - Наше Місто

“Дякую за підтримку міському голові Борису Філатову та Голові громадської ради Дніпра Геннадію Корбану”, – додав Сергій Пустовой. “Це лише початок! Будуть ще добрі новини та нові адреси.”

Ця ініціатива є частиною комплексної програми міста з енергозбереження та покращення умов життя мешканців. Завдяки цій програмі вже багато будинків у Дніпрі отримали нове життя, а їх мешканці стали платити менше за комунальні послуги.

Читайте також: Утеплення будинків ОСББ та ЖБК у рамах програми «Енергодім» у Дніпрі: де уже ведуть роботи.

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: