Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Останній теплий день: у Дніпрі підуть дощі і вдарять заморозки

Погода у Дніпрі квітень 2024 заморозки - Наше Місто

Схоже, що Дніпру теж не уникнути впливу атмосферного циклону, який вже накрив захід, північ та центр країни. За прогнозами синоптиків, вже з 20 квітня очікується значне зниження температури, дощі, а в деяких регіонах навіть мокрий сніг, пише «Наше місто» з посиланням на синоптика Наталку Діденко.

У четвер, 18 квітня, на сході України ще збережеться літня спека: стовпчики термометрів сягатимуть +24°C +29°C.

Дніпро та Кропивницький з районами, а також південні області, також не омине похолодання. Вдень 18 квітня температура тут очікується на рівні +19°C +22°C, місцями до +24°C. На Одещині буде трохи прохолодніше – +17°C +19°C.

Четвер, 19 квітня, стане днем широкомасштабних дощів. Опади, спричинені діяльністю циклону та атмосферних фронтів, пройдуть практично по всій країні, супроводжуючись сильним вітром. У Карпатах очікується сніг.

На сході дощі пройдуть місцями, а на півдні ймовірні сонячні прояснення. Там, де буде тепло, можливі грози.

Киянам також не уникнути негоди: 18 квітня на них чекає холод, дощі та поривчастий вітер, який часом може посилюватися до сильного. Максимальна температура повітря вдень сягне лише +7°C.

Надалі денна температура в Україні почне підвищуватися, а на сході вирівняється до +14°C +19°C з попередніх +24°C +28°C.

Начальник регіонального центру з гідрометеорології Василь Гринчак повідомив, що в ніч на суботу, 20 квітня, в більшості областей України, окрім південної частини, очікуються заморозки. Під загрозою і Дніпропетровщина.

Нагадаємо, раніше ми писали: Снігопад після аномальної спеки у квітні: чи варто чекати у Дніпрі.

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: