Skip to content

У Дніпрі подрібнені новорічні ялинки передають на ферму, яка постраждала від ракетного удару

У Дніпрі подрібнені новорічні ялинки передають на ферму, яка постраждала від ракетного удару

Вже закінчилися новорічні свята, а це означає, що час утилізувати післяноворічні дерева. Так, ялинки у Дніпрі стають корисними для тварин, зокрема й тих, які були привезені із зони бойових дій. Тож післяноворічні дерева передають до ферм. Черговий по місту перевірив, як проходить утилізація новорічних ялинок, які вже відслужили у домах дніпрян, – передає «Наше Місто».

У Дніпрі продовжується утилізація ялинок, які були привезені на точки масового збору. На один з таких пунктів утилізації – база ТОВ «Екологія-Д» – завітав черговий по місту.

«Ми забираємо по всьому місту грейферами ялинки. Виділили під це окремі екіпажі. Привозимо сюди, подрібнюємо їх і перевантажуємо та вивозимо», – розповідає працівник ТОВ «Екологія-Д» Євгеній.

Подріблені ялинки та деревна тирса йдуть на ферму, яка постраждала від ворожого ракетного прильоту.

«Самі подрібнені гілки, стовбур йдуть на мульчування, на підстилку для тварин, маленькі ж – на годування тварин. Ми написали допис в соцмережах і отримали відгук. У тому числі відгукнулись і комунальні служби. Ми дуже здивовані і в захваті від їх роботи», – ділиться керівниця ферми «Зелений Гай».

Сьогодні чергові по місту, разом із працівниками ТОВ «Екологія-Д», вже вдруге передали ялинки до ферми.

«Сьогодні з вами у нас продовження нашої післяноворічної історії збору зелених насаджень, які вже відслужили в домівках наших городян і зокрема продовження історії щодо корисних справ. Дуже багато тварин привезені сюди з зони бойових дій і місто долучилося до доброї справи і передало ялинки, які свідомі городяни зносили до тих місць, яке місто визначило як місце накопичення ялинок», – підсумовує черговий по місту.

У Дніпрі загалом діють 63 точки збору ялинок за різними районами. Подивитися їх адреси можна на сайті департаменту екологічної політики.

Нагадаємо, раніше ми писали про встановлення вікон і дверей у будинках, які постраждали внаслідок ракетної атаки по Дніпру.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: