Skip to content

Ракетний удар по ж/м Перемога: коли тролейбус №6 відновить рух по звичному маршруту

У Дніпрі на ж/м Перемога внаслідок ракетного удару запинився рух громадського транспорту по вул. Набережна Перемоги. Повідомляє сайт «Наше Місто».

Інформацію щодо курсування громадського електротранспорту за маршрутом 6, а також щодо відновлення контактної мережі на ділянці біля місця ракетного удару, повідомив провідний фахівець КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР Микита Керенцев.

«Наразі через пошкодження контактної мережі тролейбусів 6 та 10, які курсують дільницею вул. Набережної Перемоги, було демонтовано контактний провід, який заважав руху спецтехніки. Вже цієї ночі нам надали дозвіл на відновлення ділянки контактної мережі. Ми замінили контактний провід. Наразі контактна мережа без напруги, це зроблено для безпеки людей, які все ще працюють на завалах».

Новини Дніпра: тролейбус №6 відновить рух - Наше Місто

Микита Керенцев поінформував, що коли буде дозвіл на рух, то тролейбус №6, який курсує з площі Соборної на житломасив Придніпровський, відновить свій рух. Поки маршрут №6 проходить через проспект Героїв та провулок Добровольців. 

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Транспорт в Дніпрі

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: