Skip to content

Надія знайти живим згасла: від ракетного удару загинув студент-першокурсник Максим Богуцький

Ракетний удар по Перемозі: Максим Богуцький загинув - Наше Місто

Під завалами будинку, в який влучила російська ракета, опинився першокурсник НТУ «Дніпровська політехніка» Максим Богуцький. Сьогодні надія знайти його живим згасла, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на вуз.

«Максима, навіки студента, будемо пам’ятати як світлу, активну і розумну людину, нашого відмінника», – говориться в повідомленні.

«Ми були вчора на місці трагедії, зовсім поруч біля червоної стрічки стояли два хлопці, 12-ти та 9-ти років. Я запитала, чи все добре та де дорослі? Вони сказали, що тато десь бігає, а ми чекаємо на брата. Я кажу: «А він де?». Старший хлопець вказав на розбитий будинок: Ми сподіваємося він вижив, йому 18 років, він був сам у квартирі на 7 поверсі, він у нас тільки вступив до університету». Далі я розпитувала, чи є шанси, що він у лікарні, чи що його не було вдома, але хлопець точно був у тій квартирі на 7 поверсі. Тепер відомо, що це Максим і він загинув», – розповіла нам очевидиця, яка була присутня на місці влучання ракети у багатоквартирний будинок.

Давайте не полишимо у біді його родину. Підтримати маму:

Картка приват 4149499121622334 Богуцька Тетяна.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Освіта

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: