Skip to content

Роками жили на вулиці: у Дніпрі волонтери за добу назбирали гроші і купили будинок безхатькам

Новини Дніпра: Безхатькам купили дім - Наше Місто

Ця історія здається справжнім дивом. У Дніпрі волонтери за добу назбирали 100 тисяч гривен і купили невеличкий будиночок з 6 сотками земля для сімейної пари безхатьків, які вже багато років жили на вулиці, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на ДніпроТВ.

Лариса і Андрій Непорада разом вже багато років. Та, на жаль, більшість з них провели на вулиці. Мати Лариси, помираючи, залишила 3-кімнатну квартиру племінникам, і прикута до інвалідного візка жінка залишилася без даху над головою. Проте коханий її не залишив. Навпаки – Андрій вважає Ларису найкращою у світі і говорить, що вона його всесвіт.

Кошти на 6 соток і будиночок волонтери назбирали у рекордний строк — за добу. Розповідають, гроші давали небайдужі люди з різних країн світу.

Марія Соколенко, волонтерка: «Дуже багато людей. Писали мені всі блогери, робили репости, писали з-за кордону — з Польщі, з Америки, люди з усього світу трохи допомагали. Вони реально ночують на вулиці. Що чоловік мотає дружину в харчову плівку, щоб зберегти тепло, я, почувши це, відразу одяглася, поїхала».

Андрій підробляє вантажником. Чоловік мріє зробити ремонт у власному будинку і навіть стати батьком.

Андрій Непорада: «Тут буде дитяча. Сподіваюся, Бог дасть дітей».

А ще волонтери купили Ларисі інвалідну коляску і планують допомогти новоселам з продуктами та теплими речами. Бо попереду зима.

Категорія: Відео, Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: