Skip to content

За ніч зібрали 500 тис. грн: на ферму-сироварню «Зелений гай» під Дніпром впали уламки ракети

Новини Дніпра: Ферма-сироварня Зелений Гай - Наше Місто

3 вересня, коли наші славетні сили ППО збили п’ять з п’яти ракет, які росія направила на Дніпро, виявився страшним і трагічним для відомої у місті і далеко за його межами унікальної ферми-сироварні «Зелений гай». На територію ферми впали уламки ракети, вилилося паливо, у результаті чого сталася серйозна пожежа. Тільки дивом найбільша частина ракети – бойова – вагою 600 кг – впала за межами ферми і не розірвалася. Про те, що відбулося, власниця «Зеленого гаю» Євгенія Молчанова розповіла в своєму Інстаграмі, повідомляє сайт «Наше місто».

«Сьогодні на світанку ми сіли на сходи сироварні і розплакалися. Від усвідомлення, що склалося дуже багато дивовижних факторів, які зберегли сотні життів. Згодом, ми зможемо про це розповісти.

А поки приводимо до тями всіх тварин, відновлюємо загони, і попри все ми починаємо заплановане будівництво ферми, бо ми не маємо іншого вибору, як зберегти життя тварин взимку.

Що втрачено: частина загонів; всі будівельні матеріали; частково сіно, корма; часткове електропостачання;

Завдяки нашим співробітникам, пожежникам та сусідам вийшло приборкати пожежу та зібрати до купи тварин! Завдяки ЗСУ вижити та все знешкодити», – написала Євгенія.

Новини Дніпра: Ферма-сироварня Зелений Гай - Наше Місто

Вона попросила про допомогу волонтерів та усіх, кому небайдужа доля тварин. І всього за ніч на відбудову «Зеленого гаю» було зібрано 500 тис. грн. У таку суму приблизно були оцінені збитки, які понесла ферма. Це просто неймовірно!

Крім того, багато людей запропонували свою допомогу по ліквідації наслідків пожежі та відбудові загонів для тварин.

Нагадаємо, що ферма «Зелений гай» за період повномасштабної війни в України прийняла в себе більше 600 тварин. Майже половина з них наразі проживає на фермі – 260 тварин.

Новини Дніпра: Ферма-сироварня Зелений Гай - Наше Місто
Новини Дніпра: Ферма-сироварня Зелений Гай - Наше Місто

Допомогти їм можна за наступними реквізитами:

Монобанк

Приватбанк

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: