Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Тварини у місті: як дніпряни ставляться до безпритульних (опитування)

Тварини у місті: як дніпряни ставляться до безпритульних (опитування)

Ця проблема в місті є актуальною вже тривалий час. Нещодавно відповідальність за долю безпритульних тварин в Дніпрі взяли на себе волонтери та дніпровська влада. Завдяки зусиллям влади у нашому місті діє КП “Зооконтроль” для бездомних тварин. Сьогодні він уже став домівкою для понад десятка тварин. А як звичайні містяни ставляться до безпритульних тварин – дізнавалися журналісти “Нашого міста”.

Деякі дніпряни ставляться до них з співчуттям, вважаючи, що вони потребують допомоги та захисту. Інші ж сприймають їх як загрозу, боячись укусів або поширення хвороб.

Ось декілька прикладів думок дніпрян:

«Я дуже співчуваю безпритульним собакам у Дніпрі. Їм доводиться жити на вулиці, стикаючись з голодом, холодом, хворобами та жорстокістю. Багато людей у ​​місті хочуть допомогти, але не знають, як».

«Мені страшно ходити по вулиці, де бродять безпритульні собаки. Їх може бути багато, і вони можуть бути агресивними. Я чув про випадки, коли люди були покусані безпритульними собаками».

«Мені боляче бачити безпритульних собак на вулицях. Я часто їх підгодовую, коли можу, і намагаюся знайти їм домівки. Деякі люди бояться безпритульних собак, але я вважаю, що більшість з них просто хочуть любові та уваги. Їм потрібен шанс на краще життя».

Раніше ми писали, як мешканці Дніпра ставляться до онлайн-казино.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: