Skip to content

Ця команда самовіддано працювала 24/7: Вакарчук про позбавлення громадянства Корбана

Аліна Рудич

Вакарчук про позбавлення громадянства Корбана - Наше Місто

Епопея з незаконним позбавленням громадянства керівника Штабу територіальної оборони Дніпра Геннадія Корбана продовжується. Соцмережі вибухнули реакціями, а користувачі здійняли хвилю обурення та нерозуміння. Український громадсько-політичний діяч, лідер «Правого сектору» у 2013-2015 роках Дмитро Ярош назвав інформацію про позбавлення громадянства Геннадія Корбана ударом по єдності нашого народу у війні з росією. Висловився з цього приводу і відомий український журналіст Юрій Бутусов. Відомий політолог Олександр Кочетков вважає, що це публічна погроза і попередження Геннадію Корбану. За його словами, позбавити Корбана громадянства – те саме, що здати Дніпро росії. Відомі українці продовжують коментувати ситуацію, що склалась, повідомляє «Наше місто» з посиланням на видання «НВ».

Ось що думає з цього приводу лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук.

“Я не даватиму оцінку указу президента України, тим більше тому, якого я не бачив. Обговорювати більшість людей зі списку указу, який шириться соцмережами, теж немає бажання.

Але одне скажу: 1 березня 2022 року я вперше після повномасштабного вторгнення Росії був у Дніпрі і особисто бачив там команду тероборони міста й області на чолі з Геннадієм Корбаном. Ця команда 24/7 працювала, працювала самовіддано, рішуче, професійно і злагоджено. Я б навіть сказав, що від Дніпра вже тоді віяло впевненістю. Відтоді я був у Дніпрі багато разів і це відчуття впевненості не зникало жодного разу”, – розповів Святослав Вакарчук.

Читайте також: Цей прецедент викликав ажіотаж серед українців: Філатов про позбавлення громадянства Корбана.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: