Skip to content

Бутусов розповів, що насправді означають чутки про таємний указ проти Генадія Корбана

Бутусов про Корбана - Наше Місто

Нагадаємо, що 20 липня ввечері «Українська правда» опублікувала вкид про те, що готується якийсь таємний указ про позбавлення громадянства Ігоря Коломойського, Вадима Рабіновича та Генадія Корбана. Поява у цьому списку Корбана викликала хвилю нерозуміння і обурення у соцмережах. Багато хто з відомих українців вже висловили свою точку зору з цього приводу. Так, відомий журналіст Юрій Бутусов зв’язує цю історію із заявами конгресвумен США Вікторії Спартц, де вона вимагала відставки Єрмака через зв’язки з російською федерацією, повідомляє сайт «Наше Місто».

Бутусов пише, що «влада створила та розігнала хвилю в медіа, і тепер дивиться, який буде ефект».

«Наскільки відомо, Вадим Рабинович повертатись до України не планує, а Ігор Коломойський не планує залишати Україну, і з владою Коломойський та його медіа-ресурси в чудових взаємовигідних стосунках, таємні укази йому нічим завадити не зможуть, хіба що на радість виведуть його з-під дії закону про олігархів.

А  ось Генадій Корбан саме сьогодні має повертатись до України після тижневої відпустки, яку він отримав для відвідування родини у Європі. Тобто указ передусім погрожує саме йому», – відмітив Бутусов

Бутусов про Корбана - Наше Місто
Бутусов про Корбана - Наше Місто
Бутусов про Корбана - Наше Місто
Бутусов про Корбана - Наше Місто

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Новини політики Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: