Skip to content

Позашляховик для ЗСУ: у Дніпрі волонтери передали авто військовим

Яна Коваль

Дніпровські волонтери доставили з-за кордону позашляховик NISSAN PICKUP і передали Збройним Силам України. Автівка, яку власне й обрали військові, допоможе виконувати бойові завдання. Детальніше розповість «Наше місто«.

Як розповіли волонтери, похашляховик наближатиме перемогу України у війні з російськими окупантами:

«Ми передаємо автомобіль Збройним силам України для виконання бойових завдань, забезпечення високої мобільності, переміщення особового складу та майна бійців. Це машина, яку обрали самі військовослужбовці, адже пікапи в першу чергу необхідні зараз в армії. Саме таку машину обрали через її високу прохідність. Тож ми придбали авто за кордоном і привезли його до Дніпра. Це автомобіль NISSAN PICKUP. З Німеччини його доставили в Словакію. На кардоні через звільнення від оподаткування ввізним митом автомобілів утворилась велика черга автомобілів. П’ять днів потрібно було чекати чергу на кордоні зі сторони Словакії. Але це краплина в морі в порівнянні з тим, що роблять наші військовослужбовці на передовій. Сьогодні ми передаємо його військовій частині А7221 для виконання бойових завдань», – зазначили волонтери Роман Голобутовський та Олександр Духневич.

Нагадаємо, льотчики, які виконували рейси на завод «Азовсталь» в ексклюзивному інтерв’ю для холдингу «Наше Місто» розповіли про нічні польоти над морем, ворожі обстріли та перші слова, які їм сказали «азовці». Вони евакуювали людей із пекла! Надважливі рейси, які врятували не одне життя потребували не лише майстерності, але і швидкого прийняття рішень. Про цих військових напишуть у підручниках історії, але себе вони героями не вважають!

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: