Skip to content

Раскрашиваем писанки в Днепре — помогаем ВСУ

Дарина Сухонос

Раскрашиваем писанки в Днепре - помогаем ВСУ Новости Днепра

Всех днепрян приглашают поучаствовать в сакральном мастер-классе, передает журналист «Наше Місто. Афиша Днепра». 1-го апреля Дніпропетровський національний історичний музей ім. Яворницького приглашает на мастер-классы по созданию традиционных украинских пысанок. В этот день в музее пройдет сразу три мастер-класса писанкарства. Мероприятие будет благотворительным – доход от него передадут на нужды украинской армии.

«Споконвіку писанка була символом життя та перемоги добра над злом. Сьогодні писанкарі з усього світу висловлюють підтримку українцям у боротьбі проти російських окупантів. За хештегами #PysankyForUkraine#PysankyForPeace ви можете побачити писанки з побажанням миру для України!

Отож, запрошуємо 1 квітня доєднатися до тисячолітньої традиції наших предків, створивши власну писанку незламності українського духу.

Майстер клас відбудеться о 11:00, 13:00 та 15:00. Запис за номером телефону 0967324603 — Наталія.

Тривалість заходу до 1,5 години.Вартість участі — будь-який благодійний внесок на потреби армії. Захід відбудеться в рамках Міжнародної акції творення писанок «День писанки для України». яка була започаткована канадською українкою Кеті Верреллі у 2014 році, щоб продемонструвати підтримку України та підвищити обізнаність світу щодо російської агресії, а також війни на сході.», — сообщают на странице музея.

Категория: Афиша, Война, Новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: