Skip to content

Європейці масово забирають тварин, які постраждали від війни в України (Фото)

Дарина Сухонос

Європейці масово забиратю тварин, які постраждали від війни в Украиїні (Фото) Новини Дніпра

Війна — це зло, яке руйнує життя людей і тварин. Багато котів і собак також страждають від нападу рашистів, але волонтери намагаються їм допомогти. Дніпровський притулок «Dnipro Animals» допомагає котам і собакам, а також вивозить їх до країн Європи, передає журналіст «Наше Місто. Афіша Дніпра».

«Скоро у нас до Польші поїдуть коти, молоді і сильні, адже поляки не тільки відгукнулись нам допомогти, але і нашим тваринам! Є люди, які хочуть забрати у родини котів і собак, які постраждали від війни. Перша фура фура днями виїхала — 7 песців і 3 єноти також поїхали до національного екопарку у Польщі. Ще будемо вивозити 4 лисиці до Угорщини, двох вовків до Польщі», — каже засновниця притулку Інесса Капінсус

Дівчина зазначає — в перші дні війни люди дуже активно приходили до притулку — приносили речі і корм, а європейці — «всиновлюють» українських тварин.

«Раніше це було 2-3 щасливі коти на місцяь. А зараз вони дуже активно передають гуманітарну допомогу, свторюють логістику для перевезень котів за кордон. На кордоні українських котів, собак зустрічають місцеві волонтери, далі перетримка і всі інші процедури», — каже Інесса.

Попри все, притулку завжди потрібна допомога:

Кожна гривня допоможе хвостикам придбати квиток у безпечне та щасливе життя:

💳Карта ПБ:Капинус Инесса5168 7427 2237 9835⠀

💳Карта МоноБанка:4441114441727326

💌 Paypal:[email protected]( євакуація притулку 🚨)

Анастасія Ткач, Дарина Сухоніс-Табацька

Фото Сергій Бараненко

Категория: Афиша, Война, Новости Днепра

Метки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: