Skip to content

Які роботи в умовах карантину проводять у житлово-комунальному господарстві та у сфері благоустрою Дніпра

Які роботи в умовах карантину проводять у житлово-комунальному господарстві та у сфері благоустрою Дніпра

У Дніпрі в умовах карантину насамперед увагу приділяють профілактичним обробкам і дезінфекції під’їздів багатоквартирних будинків, ліфтів і сходових майданчиків. Про це під час пресконференції заявив директор департаменту житлового господарства Дніпровської міської ради Владислав Грицай.

«Усього ми вже обробили 6 143 під’їзди та 2 169 ліфтів. Це вже 10-та черга таких дій. Крім того, ведеться окремий список будинків, де було виявлено осіб із підозрою на коронавірусну інфекцію. Такі об’єкти дезінфікуються через день. Усі інші обробляємо за графіком – раз на 5 днів», – розповів Владислав Грицай.

Водночас по місту ведеться активна робота у сфері благоустрою.  Зокрема, капітально ремонтують, а також зводять з нуля світлофорні об’єкти, наносять розмітку на дороги. Проводиться сезонна профілактика фонтанів, які запрацюють після завершення карантину. За два весняні місяці у Дніпрі висадили більш ніж 1 000 дерев. На вулиці Янтарній розпочато будівництво системи дощоприймальної каналізації (її взагалі не було). Продовжується ремонт доріг і дворів, а також встановлення та відновлення вуличного освітлення. Розпочато капітальний ремонт котельної на житловому масиві Тополя. Продовжується реконструкція житлового фонду.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: