Skip to content

Правоохоронці припинили діяльність ще трьох гральних закладів (ФОТО)

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Оперативно-профілактичні відпрацювання по боротьбі з гральним бізнесом тривають. Днями працівниками Управлінням захисту економіки в Дніпропетровській області викрито ще 3 гральні заклади, розташовані у Кам’янському та  Верхньодніпровську. Всього за період відпрацювання припинено діяльність  25 нелегальних закладів.

Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції України в Дніпропетровській області.

У Кам’янському, за результатами санкціонованих обшуків, вилучено 18 системних блоків, 16 моніторів, 2 відеореєстратори, машинку для видачі білетів лотереї, власне білети лотереї, допоміжне обладнання, пластикову картку, за допомогою якої здійснювалося поповнення та проведення грошових коштів.

Під час санкціонованого обшуку, проведеного у Верхньодніпровську, припинено діяльність покерного міні-клубу. Вилучено покерний стіл, 2 колоди карт для гри у покер, фішки для гри у покер у кількості 366 одиниць.

Всього під час даних обшуків гральної техніки вилучено на загальну суму 100 тисяч гривень.

За період відпрацювання, з 5 грудня 2016 року, припинено діяльність 25 гральних закладів, загальна вартість вилученого обладнання понад 2 млн. 200 тисяч гривень.

Наразі оперативно-профілактичне відпрацювання у сфері грального бізнесу продовжується. Даний вид діяльності заборонений чинним законодавством. Громадянам, які причетні до організації підпільних гральних закладів загрожує кримінальна відповідальність.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: