Skip to content

Рятувальники: населення має бути готовим (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%b4%d0%be%d0%bf2Співробітники Покровського міського відділу ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області спільно з волонтерами Служби порятунку 101 все частіше проводять роз’яснювальну роботу серед населення.

Так, 2 листопада пройшов спільний рейд серед мешканців міста, аби навчити кожного громадянина діяти вірно в разі виникнення пожежі та роз’яснити вимоги пожежної безпеки, яких необхідно дотримуватися повсякденно.

%d0%b4%d0%be%d0%bf

Під час проведення спілкування з людьми учасники рейдової групи вручали всім інформаційні листівки та роз’яснювали як необхідно діяти в тій чи іншій небезпечній ситуації. Пояснювали громадянам, що при пожежі головне не панікувати, а необхідно діяти впевнено та грамотно, одразу телефонувати за номером 101. Якщо людина буде знати, що потрібно робити під час пожежі, вона зможе врятувати не лише себе, а й надати допомогу іншим, зазначили рятувальники.

Також фахівці ДСНС вважають, що співпраця з волонтерами суттєво допомагає в проведенні профілактичної роз’яснювальній роботі — це дозволяє охопити більшу кількість населення,  а також є важливим фактором в формуванні у молодого покоління поваги до рятувальної справи.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: