Skip to content

Організатори та спонсори Dnipro Eco Marathon отримали нагороди

Юлия Мухина

Юлия Мухина

_mg_3787-201611022 листопада в приміщенні Дніпровської міської ради заступник міського голови Олександр Шикуленко вручив подяки від мера міста організаторам та спонсорам Dnipro Eco Marathon.

Про це повідомили в прес-службі Дніпровської міськради.

_mg_3794

Перший в історії міста забіг на повну марафонську дистанцію відбувся 25 вересня. Змагання, які передбачали також забіги на коротші відстані та забіги для дітей, зібрали 1176 учасників та понад 10 тис. глядачів.

«Спортивний захід такого масштабу ми влаштовували вперше. І, я вважаю, за організацію можна поставити тверду п’ятірку, а, може, навіть з плюсом. Ми не раз заявляли, що Дніпро – спортивна столиця. І такі події, як Dnipro Eco Marathon, підтверджують, що наше місто – дуже активне й спортивне», – зазначив Олександр Шикуленко.

_mg_3837

Президент Федерації легкої атлетики Дніпра Марина Філатова заявила, що Dnipro Eco Marathon стане традиційним і проводитиметься кожного року. Крім того, у 2017 році захід стане ще масштабнішим.

«Я на 99% упевнена, що наступного року в рамках Dnipro Eco Marathon відбудеться чемпіонат України з марафону. Така подія відбудеться в Дніпрі вперше. Ми ще не проводили змагання такого високого рівня. До Дніпра з’їдеться вся еліта бігу, національні судді, представники Міністерства спорту України та Федерації легкої атлетики України», – сказала Марина Філатова.

Категория: Новости здоровья Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: