Skip to content

До України повертаються заморозки: якою буде погода у Дніпрі

Ксенія Куземко

До України повертаються заморозки: якою буде погода у Дніпрі

До України повертаються заморозки. Вже цієї середи, 8 травня, очікується значне зниження температури в північних та західних областях. Про це повідомила синоптикиня Наталія Діденко, пише «Наше місто».

У ніч на 9-те травня та в ніч на 10-те травня заморозки поширяться на більшу частину території України, окрім південної частини.

Завтра вдень в Україні температура повітря коливатиметься в межах +13…+18 градусів, на крайньому півдні та на Закарпатті місцями +20…+22 градуси.

Антициклон із північного заходу Європи відсуває опади з нашої території, тому дощі на півдні та сході затримаються лише найближчої ночі, а вдень 8-го травня та впродовж 9-го травня переважатиме повсюди суха погода.

У Дніпрі найближчої ночі +4…+6 градусів, завтра вдень +14…+16 градусів, не спекотно, одягайтеся трохи тепліше. Дощів не передбачається.

Свіжа погода протримається до кінця тижня, на Провідну неділю в Україні буде помірно тепло, +15…+20 градусів, 12-го травня переважно без опадів, можливо вдень невеликий дощ пройде місцями в північних областях України.

Раніше ми писали, у Дніпрі з’явився небезпечний шкідник: як із ним боротися.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: