Skip to content

На Дніпропетровщині провели в останню путь захисника, який загинув на Донецькому напрямку

На Дніпропетровщині провели в останню путь захисника, який загинув на Донецькому напрямку

Війна забирає найкращих синів і доньок, які захищають нас та нашу землю від російських окупантів. Вони борються за свободу, незалежність та мирне майбутнє нашої держави. Так, стало відомо, що на війні загинув військовий з Марганця, – передає «Наше Місто» з посиланням на Марганецьку міську раду.

У Марганці в останню путь провели 37-річного солдата Олексія Бугу. Військовий був призваний 14 грудня 2023 рок у. А 28 лютого 2024 року Герой прийняв свій останній бій у Донецькій області.

На церемонію прощання прийшли рідні, побратими та односельці, щоб віддати останню шану воїну, який віддав найдорожче – життя за рідну українську землю.

«Ще одне війною спалене життя… Мати втратила люблячого сина, побратими вірного друга. Важко знайти слова, якими можна висловити велике горе важкої втрати, та пекучу ненависть до ворога», – йдеться у дописі міської ради.

Поховали воїна у Марганці, там проживає його мати.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали, що 5 березня 2024 року під час виконання бойового завдання  в районі населеного пункту Первомайське на Донеччині загинув Сергій Гончарук.

Вчора, 13 березня, у Нікополі попрощалися із загиблим захисником, 40-річним Аліком Ковтуном, який загинув під час бою поблизу Кліщіївки

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: