Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Дніпрянка з постраждалого від атаки будинку розповіла, як її сім’я змогла евакуюватися

Дніпряни про наслідки атаки 23.02.2024 - Наше Місто

Нагадаємо, раніше ми писали, що у результаті атаки безпілотників по багатоповерхівці у Дніпрі повністю зруйновані 3 квартири та декілька пошкоджено. Вікторія жила на 7-му поверху, її помешкання зруйновано частково. Жінка розповіла, як її сім’я пережила атака і евакуювалася, повідомляє «Наше Місто».

«Моя квартира на 7 поверсі не зруйнована, там питання у перекритті. Якщо воно витримає, то квартира залишиться, якщо ні – но не буде квартири.  У кімнаті, де я спала, вилетіли усі вікна, двері з кімнати вилетіли у коридор, а стеля зігнулася. Чи вона витримає під цими руїнами. Ну і вода гаряча заливала – з системи опалення.

Після вибуху прибіг мій племінник, він мене та сусідів швидко на вулицю вивів. Я встигла взяти документи, і ми з 11-річною донькою і 84-річною бабусею вибігли на вулицю. Ми не були заблоковані, двері відчинилися, але був шок й пил дуже щільний, дихати було неможливо..

Я спала, і на мене почало щось падати. Вибух скрізь сон чула, але не одразу зрозуміла. Донька трохи у шоці.

Шукають зараз жінку на 8 поверсі. Ми не знаємо, ночувала вона вдома чи ні. Також на 9 поверсі чоловіка привалило, він не відгукувався.

І жінка на 9 поверсі – наша голова ОСББ, її телефон знайшли на руїнах, ми думали, що вона загинула, а потім з’ясувалося, що вона жива. Жінка спала в іншій кімнаті, вона вижила», – розповіла Вікторія.

Категорія: Відео, Війна, Новини Дніпра, Тема дня

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: