Skip to content

НМТ 2023: стало відомо коли та як проходитимуть іспити

Аліна Рудич

Новини Дніпра: НМТ 2023 дати

У 2023 році випускники шкіл вступатимуть до вузів на основі результату Національного мультипредметного тесту. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на МОН. 

Національний мультитест випускники складатимуть у спеціально обладнаних комп’ютерних аудиторіях навчальних закладів – тимчасових екзаменаційних центрах (ТЕЦ). ТЕЦ будуть створені в Україні і в деяких країнах, де найбільше переселенців.

НМТ 2023 буде містити завдання з трьох предметів. З них два обов’язкових предмета – українська мова та математика, а третій предмет – на вибір учня: історія України, іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська), біологія, фізика, хімія.

Новини Дніпра: Вступна кампанія 2023

Всього на здачу тесту з трьома блоками виділяється 180 хвилин. Абітурієнти самі розподіляють цей час між предметами.

Завдань з відкритою формою відповіді у НМТ 2023 не буде. Але будуть завдання з короткою формою відповіді, де замість пропуску потрібно вписати число або слово.

З 5 по 23 червня, буде розпочато Національний мультипредметний тест, а додаткову сесію НМТ проведуть з 11 до 24 липня поточного року. Для участі в основній сесії мультитесту, реєстрація осіб триватиме всього один місяць – з 3 квітня до 3 травня.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: