Skip to content

Сатанинська місячна доба 2022: найнебезпечніша дата серпня

Ксенія Куземко

Місячний календар на серпень 2022 допоможе скласти плани на місяць найбільш сприятливим чином. На думку астрологів, Місяць сильно впливає на особисту та ділову сфери нашого життя. Кореспондент «Наше місто» розповість, коли настануть сатанинські дні у серпні 2022 року, а також, що можна і не можна робити в цей період.

У місячному календарі є 4 дні, коли люди стають “самі не свої”. Вони зазнають впливу темних сил і виявляють свої негативні якості. Такими датами назвали 9, 15, 23 та 29 місячну добу.

Оскільки перша доба вже минула, докладніше розповімо про 15, 23 та 29 місячну добу.

15 місячний день – з 11 серпня 20:42 до 12 серпня 21:00

Ця дата проходить під заступництвом Змії – підступної тварини, яка, як сказано в Біблії, може спокусити людину і збити її з наміченого шляху. У цю дату категорично заборонено займатися любовними справами, з’їжджатися або починати відносини – справа не увінчається успіхом. З 11 по 12 серпня ви можете стикатися з величезною кількістю проблем, але не турбуйтеся – якщо на вашому шляху зустрічаються перешкоди, значить, ви йдете в потрібну сторону.

23 місячний день – з 19 серпня 22:14 до 20 серпня 22:36

Третя за рахунком сатанинська доба проходить під егідою Крокодила. Езотерики вважають, що цей звір здатний “висмоктати” всю енергію з людини, тому з 19 по 20 серпня краще ніяких активних дій не робити, а займатися очищенням. Багатьох з вас може огорнути почуття ненависті, злості або спраги помсти, але тримайте себе в руках – це нечиста сила перевіряє вас на міцність. Постарайтеся залишитися одні, помедитуйте або послухайте музику – відновлюйте свій емоційний стан.

29 місячний день – з 26 серпня 03:28 до 27 серпня 04:48

Четвертий небезпечний день настане в кінці серпня і буде найнебезпечнішим з усіх. Як правило, до цього моменту запас енергії вже дуже малий і негативним вібраційним потокам простіше впливати на людину. Саме сьогодні високі шанси зустрітися з людьми-енергетичними вампірами. Будьте обережні і спостерігайте – як тільки відчуваєте себе погано, відразу йдіть і припиняйте спілкування.

За матеріалами УНІАН.

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: