Skip to content

Додому в Україну мене не пускають: Корбан звернувся до Зеленського

Корбан звернувся до Зеленського - Наше Місто

Голова штабу тероборони Дніпра Геннадій Корбан вперше на своїй сторінці у Фейсбук прокоментував скандал з позбавленням його громадянства України. Він заявив, що на даний момент перебуває на в’їзді в Україну, на пункті переходу кордону Смільниця. В Україну його не пускають прикордонники, повідомляє сайт «Наше місто».

«Мені досі здається, що це якесь непорозуміння чи розіграш.

В мене вилучили паспорт громадянина України, видали акт.

Додому в Україну мене не пускають.

У Дніпро, де живуть мої хворі батьки, до міста та країни, яку я люблю та захищаю з 2014 року та керую Штабом Територіальної оборони з 24 лютого 2022 року.

Хочу звернутись до президента України як гаранта Конституції. Чи можна вирішити це непорозуміння, яке сталося зі мною на порозі нашого спільного будинку?», – написав Геннадій Корбан.

Нагадаємо, що 20 липня ввечері «Українська правда» опублікувала інформацію про те, що готується якийсь таємний указ про позбавлення громадянства Ігоря Коломойського, Вадима Рабіновича та Генадія Корбана. Поява у цьому списку Корбана викликала хвилю нерозуміння і обурення у соцмережах. Багато хто з відомих українців побачили у цьому зраду інтересів Дніпра. Так, відома волонтерка родом з Дніпра Наталія Юсупова заявила, що це сором на увесь світ. Український громадсько-політичний діяч, лідер «Правого сектору» у 2013-2015 роках Дмитро Ярош назвав інформацію про позбавлення громадянства Генадія Корбана удар по єдності нашого народу у війні з росією. Висловився з цього приводу і відомий український журналіст Юрій Бутусов. Відомий політолог Олександр Кочетков вважає, що це публічна погроза і попередження Генадію Корбану. За його словами, позбавити Корбана громадянства – те саме, що здати Дніпро росії.

Категорія: Війна, Інтерв'ю, Новини Дніпра, Новини політики Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: