Skip to content

«Дніпро» вирвав нічию у «Сталі»

Марианна Стец

Марианна Стец

Матч 13-го туру чемпіонату України між «Сталлю» з Кам’янського та «Дніпром» завершився з рахунком 1-1

Про це повідомляють у прес-службі облдержадміністрації.

«Сталь» — «Дніпро», 1-1 (Комваліус, 51, Вакулко, 70)

«Сталь»: Паньків, Пашаєв, Іщенко, Стаменкович, Воронін, Каленчук, Г. Малакян, Задерака (Дансо, 7), Е. Малакян (Карасюк, 85), Мисик, Комваліус (Карікарі, 67)

«Дніпро»: Лунін, Адамюк, Сваток, Лопиренок, Влад, Кравченко, Ротань, Кочергін (Луньов, 69), Вакулко, Андерсон Піко (Близниченко, 46), Баланюк (Кожушко, 46)

Перший тайм проходив в досить рівній боротьбі без по-справжньому небезпечних моментів. Єдиний удар у бік воріт «Сталі» дніпряни зробили після штрафного, але бразилець Андерсон Піко зарядив сильно повз ворота. У «сталеварів» можна виділити удар-подачу Мисака і постріл Каленчука.

Обидва голи вболівальники побачили вже в другому таймі. На 51-й хвилині Едгар Малакян з лівого флангу навісив у штрафну прямо на голову Комваліусу, який без проблем переправив м’яч у ворота Андрія Луніна. 1-0. Відігралися дніпряни несподівано — на 70-й хвилині невисокий Юрій Вакулко головою замкнув подачу Сергія Кравченка з кутового. 1-1.

Це був єдиний і результативний удар «Дніпра» у ворота «Сталі». Господарі за весь матч зробили на один удар більше, але на рахунку це ніяк не позначилося. 1-1 — закономірний, але неприємний результат для суперників, які продовжують боротьбу за виживання в чемпіонаті України.

На післяматчевій прес-конференції Дмитро Михайленко відзначив упевнену гру воротаря Андрія Луніна і пообіцяв продовжувати боротися за кожне очко.

— Важка для нас гра, але, разом з тим, дуже бойова. Виходячи з ходу матчу, ми задоволені результатом. Зуміли чинити тиск на супротивника і зрівняти рахунок, хоча нам дуже важко даються удари по воротах і моменти. Хлопці — молодці. Старалися до кінця, виконали велику роботу і отримали винагороду за старанність забитим м’ячем. У нас дійсно з’явився воротар, сподіваюся, на тривалий час, який буде вселяти впевненість і в вас, і в партнерів. Нас рано ховати. Ми будемо битися за кожне очко, робити чесно свою роботу, віддаватися в матчах і на тренуваннях.

Головний тренер «Сталі» Якоб Галл навпаки був засмучений втратою очок.

— Дуже засмучує, що ми знову втратили два очки. Могли забити переможний гол, але не змогли. Ми хочемо підніматися в турнірній таблиці. Це було б простіше з очками, які ми сьогодні втратили. Всі дуже засмучені цією втратою. Так, вболівальники, може бути, задоволені нічиєю в дербі, але ми дуже засмучені тим, що не здобули три очки.

Після 13-и турів «Сталь» з 11-ма очками йде на восьмому місці, «Дніпро» з п’ятьма пунктами розташувався на передостанній сходинці турнірної таблиці. У 14-му турі «Сталь» битиметься з «Волинню», а на «Дніпро» чекає важкий домашній матч проти київського «Динамо».

14779199555450-157c

Категория: Новости здоровья Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: