Skip to content

Окупанти знищили на Дніпропетровщині близько 400 га полів з посівами, — Лукашук

София Танченко

Окупанти знищують посіви - Наше Мисто

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив, що за весь час бойових дій в Україні, окупанти знищили на Дніпропетровщині близько 400 га полів з посівами, повідомляє «Наше місто«.

«Ворожі обстріли і спричинені ними пожежі нищать врожай, завдають значних збитків нашим аграріям. Глобальна продовольча небезпека загрожує всьому світу. І винна в цьому тільки росія. Єдине, що добре вміє країна-терорист – це руйнувати», — написав Лукашук.

Окупанти знищують посіви - Наше Мисто

Також він нагадав, що сьогодні, 13 липня, в Туреччині пройшли чотиристоронні переговори щодо вивезення українського зерна, заблокованого рф.

«Наша держава є одним з найбільших експортерів зерна та пшениці, тому питання продовольчої кризи, яку цілеспрямовано та свідомо створює російська федерація, має бути вирішено якнайшвидше.

Але це лише початок. Терористів і війну, яку вони розпочали проти України, потрібно зупинити негайно. Вірю, що наші захисники впораються із цим завданням. І допомагати Україні зараз має весь цивілізований світ, для якого мир і демократія – не порожні слова, а справжні цінності.

Ми вистоїмо. Обов‘язково відновимо все знищене, повернемо свої території, виженемо окупантів геть. Країна розквітне з новою силою, — додав Лукашук.

Категория: Война, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: