Skip to content

Подарунки від зіркових футболістів, допомога від вірменської діаспори, гумвантаж з Дрогобича: що отримав Координаційний штаб волонтерів Дніпра

Яна Коваль

У черговий раз Центр допомоги жінкам та дітям переселенців Координаційного штабу волонтерів Дніпра відвідали представники Української Асоціації Футболу у рамках роботи їхнього гуманітарного штабу. Цього разу свій візит присвятили Дню матері. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на прес-службу Дніпровської міської ради.

«Центр приймає до тисячі біженців на день. Тут завжди великі черги людей. У кожній сім’ї не прості і навіть трагічні історії. Тому дуже важливо не забувати про самі головні «ліки» в цей час — це підтримка. Сфокусувалися на дитячих потребах: привезли продукти харчування довгого зберігання, підгузки та речі першої необхідності тощо», – зазначив голова Федерації футболу Дніпропетровської області Віктор Андрухів. Зіркові футболісти вручили маленьким героям розмальовки, іграшки, сувеніри, солодощі, спортивні кепки та футболки«.

Тим часом волонтери Координаційного штабу та вірменська діаспора роблять важливі спільні речі, які допомагають людям. «Паляниця» — нова торговельна марка від вірмен Дніпропетровщини. Одне з підприємств повністю переформатували на потреби переселенців та ЗСУ. Щодня там  виробляють близько 5 тис. банок з тушкованим м’ясом. 

Також Координаційний штаб волонтерів Дніпра продовжує примати гуманітарні вантажі. Цього разу таку допомогу отримали від Дрогобицької територіальної громади.

Нагадаємо, Координаційний штаб волонтерів Дніпра створений громадською організацією «TAPS-Україна». Детальніше про «TAPS-Україна» — тут, про Координаційний штаб волонтерів на Дніпра – тут.

Реквізити для допомоги:

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: