Skip to content

У Дніпрі відновлює роботу табір «Золотий вік»: коли перша зміна і як зареєструватися

У Дніпрі відновлює роботу табір «Золотий вік»: коли перша зміна і як зареєструватися

У Дніпрі 17 січня стартує сезон відпочинку — 2022 у таборі «Золотий вік». Наразі вже зареєструвалися 250 осіб. На відпочивальників чекають 15 розважальних та спортивних локацій. Серед них гуртки з птриковського розпису, вироби з паперу, скандинавська хода, дихальна гімнастика, йога.

«Курс пізнавальних лекцій з історії України, історії нашого краю, на нашу думку, необхідних лекцій про оздоровлению, про запобігання шахрайських дій. На території закладу є салон краси, де працюють перукарі та майстри манікюру, також є послуги масажистів. Крім того, велика розважальна програма — концертна програма, в якій можуть брати участь не лише запрошені артисти, а власне охочі з наших відпочиваючих. Усі співробітники табору – вакциновані, а у закладі дотримано усіх карантинних норм. Ми переглянули й внесли корективи до меню», — розповів заступник директора КП «Оздоровлення та відпочинок» Денис Чепур.

У Дніпрі відновлює роботу табір «Золотий вік»: коли перша зміна і як зареєструватися

Зміна триває 6 днів — з понеділка по суботу. Табір знаходиться за адресою: вул. Березанівська, 67, (колишній пансіонат «Лісовий»). Транспортування, відпочинок й всі послуги — повністю безкоштовні.

Реєстраційний відділ табору розташований за адресою: просп. Д. Яворницького, 64-В.

При собі слід мати паспорт, ідентифікаційний код, пенсійне посвідчення, а також обов’язкова вимога – наявність сертифіката вакцинації проти COVID-19 або довідки про одужання.

Щоб зареєструватися достатньо зателефонувати за номером 067-550-06-70. Оператори колл центру приймуть заявку та скерують всі ваші подальші дії. Заявки приймаються в поточному режимі, тому зареєструватися на весну чи літо не можна.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: