Skip to content

Компанія 104.ua вивела на ринок власну торгову марку газового обладнання

Газовий котел 104.ua Model T

Газовий котел 104.ua Model T з’явився у продажу у вересні 2021 року.

104.ua Model T — це енергоефективний настінний двоконтурний котел нового покоління із закритою камерою згоряння. ККД досягає 92,1%. Модель має потужність 24 кВт в режимі опалення та виробляє 11,5 літрів гарячої води за хвилину.

104.ua — Model T дозволить економити до 40% споживаного газу в опалювальний період. Інформативний дисплей котла показує задану температуру водоспоживання і контури опалення. Котел оснащений вбудованим розширювальним баком об’ємом 8 літрів, що дозволяє підключати котел до системи опалення до 70 літрів без додаткового розширювального бака.

Газовий котел 104.ua Model T має сучасний і ергономічний дизайн. Висота — 70 см, ширина — 40 см і глибина всього 33 см. Вага — 34 кг. Це робить його компактним і дозволяє легко розмістити в інтер’єрі. Для контролю тиску теплоносія в нижній частині котла розташований манометр.

Комплектуючі 104.ua — Model T поставляються провідними виробниками. Ізоляційне покриття на внутрішніх стінках корпусу забезпечує низький рівень шуму при роботі котла. Передня частина і бічні стінки котла легко знімаються, що забезпечує зручність обслуговування і пусконалагоджувальних робіт.

Технічне обслуговування котла доступне і просте. Для доступу до компонентів Гідрогруп панель управління легко відкидається вниз. Електронна плата розміщена в пластиковій панелі, легко знімається для швидкого доступу до плати. Газовий пальник з заднім розташуванням колектора легко обслуговувати. Для зняття і чищення пальника не потрібно розбирати газові комунікації. Монотермічний п’ятитрубний теплообмінник зі спеціальним покриттям для захисту від зовнішнього впливу.

Газовий котел 104.ua — Model T призначений для опалення і гарячого водопостачання будинків і квартир площею до 240 квадратних метрів. Ергономічний дизайн легко підійде до будь-якого інтер’єру. Котел відповідає світовим стандартам надійності і безпеки. Установка газового котла 104.ua — Model T в квартирі або будинку, дозволить скоротити витрати на опалення і гарячу воду, самостійно вибирати комфортну температуру в будь-який час року.

Придбати дану марку котла можна, звернувшись до 104.ua Клієнтського простору по вул. Паторжинського, 24.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: