Skip to content

1 червня у Дніпрі стартує музичний проект «Класика на Пірсі»

Алина Таран

Алина Таран

1 червня у Дніпрі стартує музичний проект «Класика на Пірсі»

1 червня у Дніпрі стартує музичний проект «Класика на Пірсі»

Першого червня у Дніпрі, на Січеславській Набережній, 34 (біля Сімейної лавки) розпочинаються концерти музичного проекту «Класика на Пірсі». Вони відбуватимуться у суботу раз на два тижні. Мешканці та гості міста матимуть змогу послухати популярні класичні твори у виконанні дніпровських колективів і солістів, а також класику в сучасній обробці. У минулому році саме останній вид програми здобув найбільшу кількість прихильників. Про це повідомляє «НМ» із посиланням на прес-службу Дніпровської міської ради.

«Класика на Пірсі» чергуватиметься у суботу із «Джазом на Пірсі», який стартує 15 червня. У цьому проекті беруть участь молоді талановиті джазові колективи. Цього року будуть представлені здебільшого сучасні течії джазової музики.

А 7 червня розпочинаються концерти проекту «Молодий Пірс». Вони проходитимуть на Січеславській Набережній, 34 щоп’ятниці. Протягом усього літа молоді музиканти представлятимуть свою творчість і змагатимуться за можливість вступити на одній сцені із зірками під час концерту «Великого Пірсу», а також виграти грошовий приз на розвиток своєї творчості. Глядачі ж матимуть можливість безкоштовно слухати якісну музику у форматі опен-ейр.

Нагадаємо, «Великий Пірс» – музичний проект, який проводиться кілька разів на рік на Фестивальному причалі. На ньому виступають фіналісти «Молодого Пірсу». Також організатори запрошують «таємного гостя», ім’я якого залишається у секреті аж до появи на сцені.

Крім цього, на Фестивальному причалі вже стартував танцювальний проект Social dance Dnipro. Це – майстер-класи з професійними інструкторами від провідних дніпровських шкіл латиноамериканських танців. Щонеділі всі охочі, незалежно від віку та вмінь, можуть опанувати базові навички танцювання сальси, бачати, реггетону, зумби тощо.

Вхід на всі згадані заходи – вільний.

Довідка. «Великий Пірс», «Молодий Пірс», «Класика на Пірсі», «Джаз на Пірсі» об’єднані в унікальний масштабний музичний проект – «Вечір Пірсу». Його учасниками є дніпровські гурти та виконавці. Цей проект – частина програми «Культурна столиця».

Читайте также:

Верховная Рада приняла решение по отставке главы правительства

Подписывайтесь на нашу страницу в Facebook.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: