Skip to content

Два десятки дніпрян отримали нагороди від міського голови

Шумская Елизавета

Шумская Елизавета

Цими вихідними у Дніпрі відзначили найактивніших мешканців міста. Високі нагороди дніпрянам вручив міський голова Борис Філатов.

-Ми вшановуємо наших земляків – від простих комунальників до меценатів, які віддали мільйони фронту та нашій перемозі. Людей різних національностей, віросповідань, з різним життєвим шляхом і політичними поглядами. Та їх пов’язує те, що вони дніпряни, – сказав Борис Філатов.

Пам’ятною медаллю «Захиснику Вітчизни» нагородили президента Міжнародного благодійного фонду «Солідарність», мецената і волонтера Олександра Петровського. З початком конфлікту на сході країни він активно купував військове спорядження та медичне обладнання, щоб допомогти українським бійцям. Такі ж відзнаки мер Дніпра вручив рядовому 25-ї окремої аеромобільної бригади Миколі Сидоренку та старшому солдату 1-го взводу 2-ї роти 20-го батальйону територіальної оборони міста Івану Шишкову.

Почесні нагороди за віддане служіння територіальній громаді у день народження міста отримали загалом два десятки дніпрян. Мер Борис Філатов наголосив, що саме єдність всіх, хто вважає Дніпро рідним містом, врятувала мегаполіс у 2014 році й нині залишається запорукою його успішного майбутнього.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: