Skip to content

Близько 40 тисяч людей відвідали внутрішню виставку Музею АТО

Юлия Мухина

Юлия Мухина

За чотири місяці роботи внутрішню експозицію першого в Україні музею АТО на Дніпропетровщині відвідали близько 40 тисяч людей. Там провели більше тисячі екскурсій, повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Внутрішня виставка Музею АТО розповідає історії простих мешканців області, які стали на захист Батьківщини. Щодня експозиція приймає з десяток груп відвідувачів, найбільше, звичайно, у вихідні. В музеї, зокрема, побували бійці АТО та їхні родини, волонтери, міністри та закордонні делегації», — зазначив Валентин Резніченко.

У трьох залах внутрішньої виставки Музею АТО розміщені дві тисячі експонатів. У першому – боєприпаси, ордени, медінструменти, дитячі малюнки, військова та медична форма, одяг капеланів. У другому залі – фотографії загиблих героїв та їхні особисті речі: улюблені шахи, книга, листівка до матері, розтрощений кулями телефон. Третій зал – мультимедійний. Там одразу на чотири стіни транслюється документальний фільм про війну.
Внутрішня експозиція Музею АТО знаходиться в Діорамі історичного музею ім. Яворницького. Адреса: м. Дніпро, пр. Д.Яворницького, 16. Вхід – з 10:00 до 16:00. На екскурсію можна записатися за телефоном (056) 46-34-26.

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: