Skip to content

Дніпрян запрошують на зустріч з письменником-фантастом Яном Валетовим

Марианна Стец

Марианна Стец

19 квітня о 19.00 в Дніпропетровській облдержадміністрації відбудеться творчий вечір нашого земляка, письменника-фантаста Яна Валетова, відомого під псевдонімом Борис Бітнер

Про це розповіли у прес-службі ОДА.

Прозаїк презентує дві книги — «Проклятий» та «Нічия земля». Гості матимуть можливість поспілкуватися з автором, придбати видання та взяти автограф.

 

— Обидва твори різнопланові, але однаково захоплюючі та гостросюжетні. Цупко тримають читацьку увагу до останньої сторінки. Перша книга – про історію розвитку християнства. Друга – роман-пересторога про те, до чого можуть призвести жадоба влади й нехтування правилами, – говорить Ян Валетов.

«Нічия земля» – тетралогія. У серії – чотири книги: «Нічия земля», «Діти капища», «Дурні і герої», «Школа негідників». Кожна частина є продовженням попередньої.

В основі сюжету – події, що відбуваються на землі після жахливої катастрофи. На ній можна зустріти військових, работоргівців, вбивць і навіть роботів.

Роман «Нічия земля» написаний задовго до нинішніх подій в Україні. Але всі, хто його читав, проводять паралелі між фантазією й реальністю. Вперше книга була видана у 2007-му.

Другий твір, який представить Ян Валетов у ДніпроОДА, – «Проклятий». Це серія, до якої увійшли «Хроніки Проклятого», «Шлях Проклятого» та «Серце Проклятого». Для тих, хто прагне гострих відчуттів, – напруження та динаміка у надлишку. Тут і любов, і зрада, і каяття, і погоні, і втечі, і секретні спецоперації.

Творчий вечір письменника відбудеться за адресою: пр. О.Поля, 3-й поверх, конференц-зал. Вхід безкоштовний, реєстрація – за посиланням.

 

 

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: